Kotorvaroška Dolina

Obavijest hodočasnicima

Datum: 5.6.2023.


Dragi hodočasnici sv. Ivi u Podmilačje!

Naše hodočašće sv. Ivi ove godine započinjemo blagoslovom hodočasnika u kotorvaroškoj crkvi u 8 sati ujutro 22. Lipnja. Nakon blagoslova hodočasnika s Božjom pomoći krećemo u organiziranoj koloni sa hodočasničkim križem na čelu povorke. Prvo odmaranje jest u Sokolinama gdje će biti prva prva pauza i slavit ćemo svetu Misu. Nakon svete Mise nastavljamo put prema rijeci Ugar gdje ćemo ako Bog da stići u kasnim popodnevnim satima. Nadamo se da ćemo noćiti kao i prošle godine kod restorana  Ugarski brzaci.
23. lipnja u 5 ujutro krećemo dalje preko Orašca i Ranča do Podmilačja i sv. Ive (nadamo se stići oko 14 sati) gdje će nas ispred zavjetne crkve blagosloviti svećenik s našim hodočasničkim križem. Noćenje u svetištu kao i svih dosadašnjih godina.Najvećim dijelom idu hodočasnici koji su išli i prošlih godina i znaju rutu kretanja kao i ostale potrebe informacije.
Zato, dragi hodočasnici, pripremimo svoja tijela i duše za ovogodišnje hodočašće Svetom Ivi, ponesimo u svojim srcima svoje zavjete i zagovor Svetog Ive i Božja pomoć neće izostati.

NB
Nema organiziranog povratla iz Podmilačja tako da svi hodočasnici trebaju na vrijeme osigurati sebi povratak do svog odredišta.
Za sve informacije možete se obratiti vođi puta Efanu I fra Zoranu

fra Zoran Mandić
 
  Povratak

Izdvojeno

GLASNIK BROJ 135.

Događanja u župi Kotorvaroške doline, kolovoz 2023.

Datum: 8.8.2023. Pregledaj PDF

GLASNIK BROJ 134.

Događanja u župi Kotorvaroške doline

Datum: 21.4.2023. Pregledaj PDF

Anketa

Na što ste najviše ponosni vezano za BiH?

Slika tjedna

IMG_20230903_174807