Kotorvaroška Dolina

Spasovo u Zabrđu

Datum: 14.5.2008.


Vrijedne nagrade uručio je fra Pero Karajca i poželio da se tradicija ne prekida, te pohvalio sve sudionike koji su posjetili rodni kraj i uveličali blagdan.

Blagdan kakav se samo poželjeti može, pravo svibanjsko vrijeme, puno ljudi na misi i domaćinski ugođaj na utakmici u Zabrđu. Ovog puta su za pohvaliti novi sudionici turnira dečki iz Podbrđa, predvođeni Stipom Kovačićem i braćom Lukić bili su pravo osvježenje turnira, tako da nismo ni zamjetili nedolazak naših starih i redovnih Rijecana i Pulena iz Linza.
Na turnira je sudjelovalo 5 ekipa koje su odigrale svako sa svakim. U svim utakmicama su se najbolje snašli Ićini klinci i tako zasluženo osvojili prvo mjesto. Drugi su Elite, treći Efanove Bebe, četvrti Istrošeni, a posljednje mjesto je pripalo sastavu Otpisanih.

Fair-Play je pripao Ekipi Istrošenih koji su svrsihodno trošili snagu na dobre akcije, a ne na prekršaje. Lijepa i dopadljiva igra je prikazana sa puno majstorskih poteza u kojema su prjednačili Jelušić, Ića i Ilko. Stručna komisija koja je bila sastavljena od: Gvardijana Stipe Karajce, dr. Ane Šimunović, fra Marka Bandala i fra Marka Hrgote jednoglasno se složila da je najbolji igrač turnira Jako Jelušić. Vrijedne nagrade uručio je fra Pero Karajca i poželio da se tradicija ne prekida, te pohvalio sve sudionike koji su posjetili rodni kraj i uveličali blagdan.

Ovaj put za razliku od prethodnih turnira imali smo jednu malu povredu gležnja. Dr. Ana Šimunović je blagovremeno intervenirala tako da oporavak neće dugo trajati, a mi mu želimo što brže ozdravljenje i povratak na igralište. 

I ovaj put želimo skrenuti pozornost na lokalne izbore u jesen, te vas molimo da iskoristite posjet rodnom kraju i izhodite osobne dokumente bez kojih se nemože izići na izbore. 
HSD Hrvoje-Vukčić Hrvatinić

     Topalović Marko
                                                                                               
Povratak

Izdvojeno

Glasnik kotorvaroškog kraja broj 126

Svi sveti, Božić....

Datum: 10.1.2020. Pregledaj PDF

Glasnik broj 125

Za vas smo pripremili u ovom broju ...

Datum: 6.11.2019. Pregledaj PDF

Anketa

Da li nakon otvaranja granica planirate odmor provesti u inozemstvu?

Slika tjedna

FB_IMG_1593433581498